Deel deze pagina:

Delen

Young Professional

Je bent (bijna) afgestudeerd en hebt veel in je mars. Nu wordt het tijd om je talent te verzilveren en Delta Lloyd Groep biedt jou die kans! Binnen onze drie Traineeships ga je direct zelfstandig en betaald aan de slag in een prettige omgeving. Een omgeving waarin jij je tanden zet in uitdagende opdrachten waar je veel van leert. Waarin je, als je iets wilt, je het ook kunt gaan doen en daarmee je doelen kunt bereiken. We investeren veel in je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zien dat als onmisbare tegenhanger voor de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je meteen krijgt. Vanaf dag één kun je laten zien wat je waard bent. Leiding geven? Specialiseren? Risico’s managen? Wij bieden een op maat gemaakt programma dat het beste bij jou past: bij je ambities én bij jezelf. Aan het einde van je Traineeship stroom je door naar een functie die je op het lijf geschreven is.

Delta Lloyd Groep Traineeships

Onze Traineeships

Of jij je nu in meerdere zaken wilt verdiepen of alles wilt weten van één onderwerp: we bieden Traineeprogramma’s voor high potentials met verschillende achtergronden en interesses. Kies bijvoorbeeld voor het  Management Traineeship en ontwikkel je tot een vakinhoudelijk leidinggevende. Of groei via onze Finance of  Insurance Risk Traineeships uit tot een specialist. Welke kant je ook op wilt, wij helpen je om je draai te vinden. Zodat je uiteindelijk kunt excelleren in een droombaan waarin je volledig jezelf kunt zijn.

Waarom bij Delta Lloyd Groep

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Traineeship bij Delta Lloyd Groep. We vinden het bijvoorbeeld niet alleen belangrijk dat je vakkennis opdoet, maar ook dat jij je persoonlijk ontwikkelt. Je presteert nou eenmaal het best als je lekker in je vel zit en jezelf goed kent. Daarom werken we voor ons persoonlijk opleidingsprogramma nauw samen met een gerenommeerd managementopleidingsinstituut. Als trainee leer je hier onder andere overtuigend communiceren, projectmatig werken en effectief beïnvloeden en adviseren. Volg je het Management Traineeship, dan word je ook voorbereid op je leidinggevende taak.

Interesse?

Ieder jaar starten het Management en Finance Traineeship op 1 september. Denk je dat jij het in je hebt om als Management of Finance trainee bij ons aan de slag te gaan en van grote waarde te kunnen worden voor Delta Lloyd Groep? Solliciteer dan tussen 24 maart tot en met 21 april voor het directe traject van het Management Traineeship, of tussen  24 maart tot en met 27 april voor het directe traject van het Finance Traineeship.

Voor het Insurance Risk Traineeship worden er op dit moment al meerdere gesprekken gevoerd en er zijn dit jaar slechts drie plekken te vergeven. Weet jij zeker dat jij de ideale kandidaat bent, solliciteer dan uiterlijk 14 april  door je CV en motivatie (in het Nederlands) te uploaden. Vergeet niet je (verwachte) afstudeerdatum en het onderwerp van je scriptie te vermelden. Klik hier voor de vacature van het Insurance Risk Traineeship.

Contact
Wil je meer informatie of heb je aanvullende vragen? Neem contact op met onze Campusrecruiter Florien van Schoonhoven via traineeship@deltalloyd.nl of 06 2045 9684.

Waar en wanneer je ons kunt ontmoeten, vind je in de eventkalender.