Deel deze pagina:

Delen

Young Professional

Je bent (bijna) afgestudeerd en hebt veel in je mars. Nu wordt het tijd om je talent te verzilveren en Delta Lloyd Groep biedt jou die kans! Binnen onze drie Traineeships ga je direct zelfstandig en betaald aan de slag in een prettige omgeving. Een omgeving waarin jij je tanden zet in uitdagende opdrachten waar je veel van leert. Waarin je, als je iets wilt, je het ook kunt gaan doen en daarmee je doelen kunt bereiken. We investeren veel in je professionele en persoonlijke ontwikkeling en zien dat als onmisbare tegenhanger voor de zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die je meteen krijgt. Vanaf dag één kun je laten zien wat je waard bent. Leiding geven? Specialiseren? Risico’s managen? Wij bieden een op maat gemaakt programma dat het beste bij jou past: bij je ambities én bij jezelf. Aan het einde van je Traineeship stroom je door naar een functie die je op het lijf geschreven is.

Delta Lloyd Groep Traineeships

Onze Traineeships

Of jij je nu in meerdere zaken wilt verdiepen of alles wilt weten van één onderwerp: we bieden Traineeprogramma’s voor high potentials met verschillende achtergronden en interesses. Kies bijvoorbeeld voor het  Management Traineeship en ontwikkel je tot een vakinhoudelijk leidinggevende. Of groei via onze Finance of  Insurance Risk Traineeships uit tot een specialist. Welke kant je ook op wilt, wij helpen je om je draai te vinden. Zodat je uiteindelijk kunt excelleren in een droombaan waarin je volledig jezelf kunt zijn.

Waarom bij Delta Lloyd Groep

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een Traineeship bij Delta Lloyd Groep. We vinden het bijvoorbeeld niet alleen belangrijk dat je vakkennis opdoet, maar ook dat jij je persoonlijk ontwikkelt. Je presteert nou eenmaal het best als je lekker in je vel zit en jezelf goed kent. Daarom werken we voor ons persoonlijk opleidingsprogramma nauw samen met een gerenommeerd managementopleidingsinstituut. Als trainee leer je hier onder andere overtuigend communiceren, projectmatig werken en effectief beïnvloeden en adviseren. Volg je het Management Traineeship, dan word je ook voorbereid op je leidinggevende taak.

Interesse?

Op dit moment zijn de vacatures voor de Traineeships (Management, IT Management, Finance en Insurance Risk) gesloten. Begin maart 2015 zullen de inschrijvingen weer worden geopend. Houd de website in de gaten voor de specifieke datum waarop solliciteren voor de Traineeships weer mogelijk is.

Contact

Wil je meer informatie of heb je aanvullende vragen? Neem contact op met onze Campusrecruiter Florien van Schoonhoven via traineeship@deltalloyd.nl of 06 2045 9684.

Waar en wanneer je ons kunt ontmoeten, vind je in de eventkalender.